On the road with Féju ICT Groep

Dat topsport en sponsors onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden is bij iedereen wel bekend. Voor Joris is dit zeker niet anders. Gelukkig kan Joris sinds jaar en dag rekenen op een aantal trouwe en vaste sponsoren. Zelfs in de tijd dat Joris zich nog moest bewijzen, hadden deze sponsoren al het volste vertrouwen in hem en wilden ze hem de kans geven om zijn dromen te verwezenlijken en aan de top te komen en te blijven. Zij staan onvoorwaardelijk achter Joris.

Optimale oplossing

Féju ICT Groep

foto: Tim Buiting

Eén van de grootste sponsoren van Joris is Féju ICT Groep. Féju biedt ICT oplossingen waarin automatisering en telecom elkaar optimaal versterken. Féju bood Joris ook een optimale oplossing. Joris had namelijk een mobiliteitsprobleem. Hoe kon hij van A naar B reizen op onmogelijke tijdstippen, waarbij B niet altijd op een plek ligt die makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken is en waarbij Joris niet altijd afhankelijk zou zijn van anderen. Féju bood de perfecte oplossing en stelde Joris een auto ter beschikking. Hiermee waren de mobiliteitsproblemen in één keer opgelost.  Joris kan nu in alle rust, zonder bang te zijn voor vertragingen, naar zijn trainingen en wedstrijden gaan. Féju heeft een grote zorg bij Joris weggenomen, want ontzorgen is wat de Féju ICT Groep doet.

Dromen

Féju ICT Groep

foto: Tim Buiting

Féju is een bedrijf dat vanuit een zolderkamertje langzaam is opgebouwd tot het bedrijf waar het nu staat. Algemeen directeur en oprichter Albert Jakobsen weet als geen ander hoe het is om dromen na te jagen. Met heel hard werken heeft Albert Féju gemaakt tot het bedrijf wat het nu is. Natuurlijk ging het niet altijd vanzelf en moest Féju door een sterk veranderende maatschappij en economisch klimaat zich steeds opnieuw uitvinden. Féju is deze uitdaging nooit uit de weggegaan en is nu sterker dan ooit. Daarbij komt dat Albert nooit vergeet waar hij vandaan komt en hoe hij zelf ooit begonnen is. Hij is zich bewust van het feit dat hij het niet alleen kan doen. Zonder een enthousiast en bevlogen team is het niet mogelijk iets op te bouwen. Het is misschien wel om die reden dat Féju anderen een kans wil geven. Zo zei Albert direct ja toen Joris hem vroeg om sponsoring.

Nuchter

Féju ICT Groep

foto: Tim Buiting

Joris heeft een olympische droom. Om deze droom waar te kunnen maken heeft hij mensen nodig, die begrijpen wat het is om alles te doen om een droom waarheid te laten worden. Mensen zoals Albert. Joris weet ook dat je nuchter moet blijven en altijd het proces in de gaten moet houden. Een gedachte die Albert niet vreemd in de oren klinkt. Dit alles neemt echter niet weg dat je soms ook mag vliegen. Dat je mag genieten van je successen. Joris gaat, net als Féju, voor het beste en het hoogst haalbare. Hij wil niets aan het toeval over laten, voor zover dat binnen zijn mogelijkheden ligt.

Joris en Féju zijn een goede match en Joris hoopt dat Féju hem nog lange tijd een warm hart zal toedragen.