Mobiliteit voor drie jaar gewaarborgd“Mobiliteit voor drie jaar gewaarborgd”, aldus Joris. “Wat vervoer betreft hoef ik me voorlopig geen zorgen meer te maken.” Albert Jakobsen van Féju ICT Groep neemt, net als voorgaande jaren, wederom deze zorg bij Joris weg. Op de vraag waarom Féju Joris sponsort, is Albert heel duidelijk. “Ondernemen is topsport. Alles moet kloppen en alles moet optimaal zijn om tot het beste resultaat te komen. Voor Joris geldt precies hetzelfde. Hierin vinden wij elkaar. Met deze gemeenschappelijke visie, vind ik het alleen maar mooi dat ik Joris kan helpen en kan ontzorgen,” aldus Albert. “Joris kan zich nu volledig toeleggen op zijn weg naar Parijs.”

Upgrade auto

Mobiliteit voor drie jaar gewaarbordDe auto waarin Joris reed, moest helemaal gestript worden. “Je kunt natuurlijk niet rond blijven rijden in een auto met de verwijzing naar Tokyo,” aldus Albert. Er werd een nieuw ontwerp gemaakt. De voorzijde is nu zwart. Aan de zijkanten prijkt een foto met daarop Joris die de driekleur vasthoudt. In een zwarte cirkel staat Parijs 2024. In het klein staan zowel de Franse als Nederlandse vlag. “Het lijkt of ik nu in een compleet nieuwe auto ga rijden. De auto oogt veel sneller en sportiever, dit past helemaal bij mij,” aldus Joris.

Toekomst

Met het wegvallen van de A-status is Joris helemaal afhankelijk geworden van sponsoren zoals Féju. “Doordat ik de auto kan blijven rijden, kan ik in ieder geval overal komen. Dat is voor een atleet niet geheel onbelangrijk,” vertelt Joris. Samen met Féju wordt gekeken of de samenwerking verder uitgebreid kan worden. “Als Féju willen wij kijken wat voor Joris nodig is om hem verder te ondersteunen,” aldus Albert. “De eerste stap, met het beschikbaar stellen van de auto, is nu gezet. Binnenkort zal duidelijk worden of wij nog meer voor Joris kunnen betekenen.”